Stichting  Golden Circles Music Productions                                                                    

   Golden Circle Ensemble  o.l.v. John Bakker 

Concertinformatie

Hoogtepunten uit de Messiah van G.F. Handel, Brielle

Op zaterdag 3 november geeft het Golden Cirlce Ensemble o.l.v. John Bakker een concert in de prachtige St Catharijnekerk in Brielle. U kunt daar luisteren de hoogtepunten van de Messiah van G.F. Händel. Daarnaast zal het ensemble daar ook  enkele andere mooie werken laten horen waaronder Cantique de Jean Racine van G.Fauré.
De begeleiding wordt deze avond verzorgd door de organist Warner Fokkens en de violiste Novile Maiceinate


Requiem van G.Fauré en o.a enkele Negro Spitituals, Barendrecht

Zaterdag 17 november zal het Golden Circle Ensemble o.l.v. John Bakker op uitnodiging van de commissie Cultuur Carnisse Haven een concert geven in Carnisse Haven in Barendrecht.. 
De organist van het ensemble is André de Jager en violist Leonid Nikishin zal eveneens een bijdrage leveren.
Scratchkoor 17 november
Wij zullen deze keer weer een scratchkoor organiseren. Een scratchkoor is een uitdaging voor John Bakker, de dirigent, én voor de zangers. ’s Ochtends ontmoet iedereen elkaar voor het eerst. Van 9.30 uur tot 12.00 uur worden er 5 koorwerken ingestudeerd, in dit geval 2 werken uit het Requiem van Fauré en enkele Negro Spirituals. ‘s Avonds moet het concert al gegeven worden.
Ook u kunt hieraan deelnemen!

Golden Circle Ensemble in De Doelen Rotterdam 
15 december  14.00 uur en 20 december 20.00 uur werkt het Golden Circle Ensemble o.l.v. John Bakker mee aan het kerstconcert van het Christelijk gemengd koor Deo Cantemus in De Doelen in Rotterdam.

Hoogtepunten uit de Mattheus Passion van J.S. Bachen Masterscratch 

 's Avonds: de Hoogtepunten uit de Mattheus Passion van J.S. Bach, uitgevoerd door het Golden Circle Ensemble o.l.v. John Bakker, begeleid door de organist André de Jager.

's morgens: Masterscratch: 

In 3 uur samen, met een student oude muziek van het Haags conservatorium en John Bakker, enkele koralen van J.S. Bach instuderen en deze 's avonds met het Golden Circle Ensemble meezingen. Dit is geschikt voor iedereen met enige koorervaring.

planning maart 2019


Hoogtepunten uit de Johannes Passion van J.S. Bach BWV 245 en Masterscratch 

 's Avonds: de Hoogtepunten uit de Johannes Passion van J.S. Bach, uitgevoerd door het Golden Circle Ensemble o.l.v. John Bakker, begeleid door de organist André de Jager.

's morgens: Masterscratch: 

In 3 uur samen, met een student oude muziek van het Haags conservatorium en John Bakker, enkele koralen van J.S. Bach instuderen en deze 's avonds met het Golden Circle Ensemble meezingen. Dit is geschikt voor iedereen met enige koorervaring.

planning maart 2019


Golden Circle Duo:

De sopraan Yun Park samen met John Bakker verzorgen een mooi afwisselend programma met liederen uit Korea en Amerika.                                                              google57cccec36e999d93.html